Αρχική Σελίδα Η Βίλλα μας Χωριό Μάζα Χανιά Αξιοθέατα στα Χανιά Φωτογραφίες Δείτε τη βίλλα μας 360° Επικοινωνία  
 
Αξιοθέατα στα Χανιά

 

Παλιό Λιμάνι

     Ο Ενετικός φάρος στο παλιό λιμάνι των Χανίων 37 χιλιόμετρα μακρυά από τη Βίλα Αλώνι. Ο φάρος δεσπόζει στην είσοδο του παλιού λιμανιού και μόνο η βάση του παραμένει από την αρχική κατασκευή. Η σημερινή εμφάνιση του φάρου δημιουργήθηκε από Αιγυπτίους κατά την κατοχή της Κρήτης την περίοδο 1821-1841και είναι διαφορετική απο την αρχική θυμίζοντας περισσότερο μιναρέ.

Μια περιοχή ιδιαίτερου κάλλους είναι η παλιά πόλη με πολλά ιστορικά κτήρια και έντονη νυχτερινή ζωή

Λίμνη Κουρνά

   Η λίμνη του Κουρνά απέχει 9 χιλιόμετρα από τη Βίλα. Καλύπτει μια περιοχή 160000 τετραγωνικών μέτρων και εχει βάθος μεγαλύτερο των 25 μέτρων. Στις όχθες της υπάρχουν πολλές ταβέρνες με παραδοσιακό κρητικό φαγητό.

Φαράγγι Σαμαριάς

   Στον νομό Χανίων υπάρχουν πάνω από 15 διαφορετικά και ξεχωριστά φαράγγια.Το μεγαλύτερο  και  διασημότερο φαράγγι που  αξίζει να  το επισκεφτείτε  είναι το φαράγγι της Σαμαριάς όπου είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης με μήκος 18χλμ. στα Λευκά όρη.Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τις πολλές τουριστικές γωνιές, και τα παραδοσιακά χωριά.

Παραλίες

   Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές παραλίες με  κρυστάλλινα γαλάζια νερά, με λευκή και κόκκινη άμμος.Μερικές από αυτές είναι : τα Φαλάσαρνα,το Ελαφονήσι,ο Μπάλος,η Γεωργιούπολη,η Σούγια,η Παλαιόχωρα ,το Φραγκοκάστελο και τα Σφακιά.

copyrights 2014 © Villa Aloni Designed & Developed by Chrome Web